Om YOGA Trondheim

YOGA i følge Iyengar yoga tradisjonen.

«Your body exists in the past and your mind exists in the future. In youga, they become together in the present».    B.K.S.Iyengar

Ved YOGA Trondheim underviser i en yogastil som har navnet Iyengar yoga etter læreren B. K. S. Iyengar.

JORID ØVERDAHL

JORID ØVERDAHL

YOGA-lærer, daglig leder, eier og grunnlegger av YOGA Trondheim

 

Jorid har praktisert yoga siden 2005 og har undervist Iyengaryoga siden 2011. Undervist ved Oslo Iyengar Yoga Senter og assistert ved Iyengar Yoga Institute of Birmingham. Høsten 2013 startet hun YOGA Trondheim. Den tre-årige iyengaryogalærerutdannelsen har hun fra  Göteborgs Yoga Centrum og er internasjonalt sertifisert Iyengaryogalærer, Intermediate Junior 1.

Hun deltar ofte på workshops med internasjonalt anerkjente advansed senior Iyengaryogainstruktører, som Jayne Orton (England), Faeq Biria, (Frankrike), Inga Grevtzov (Israel), Henryk Liskiewisz (Australia), Brigitta Tummon (Norge), Jette Berring (Danmark), Carrie Owerko (USA) samt opphold i India ved Ramami Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune.

Arbeidet med detaljene og fokus på presisjonen i Iyengaryoga fasinerer meg, og det gir meg en glede å formidle dette i undervisningen, i tillegg syns jeg det er viktig å bringe videre lærdommen fra det vi lærer i yogasalen inn i hverdagslivet – både når det gjelder det fysiske og det mentale.

Iyengar yoga-merket

Iyengar yoga-merket

IYENGAR YOGA-MERKET

Iyengar yoga-merket er en garanti for kvalitet, klarhet og en dyp forståelse av yoga.

Alle Iyengar yoga lærere er utdannet på et meget høyt nivå. Det er en del av hvorfor Iyengar yoga er en av de mest praktiserte yoga-metodene i verden. Når du ser dette merket, betyr det at en introduksjonslærer med har minst tre års erfaring med Iyengaryoga med en kvalifisert lærer, og en tre-årig lærerutdanning.

Junior- og seniorlærere har praktisert og undervist i mange år og har bestått flere evalueringer. Det er et krav for alle Iyengar yoga-lærere å opprettholde sin faglige utvikling hvert år for å opprettholde sitt sertifikat.

Bildegalleri

Du finner oss i Kjøpmanns gata 12, i sentrum med utsikt over Lykkens portal, hvor vi deler lokaler med Trondheim Taiji Senter.

YOGA trondheim<br />
Iyengar yoga
YOGA Trondheim Kjøpmannsgata 12

Prøv YOGA hos oss. Du vil aldri angre!